Thuisbasis » Partners » JouwWeb

JouwWeb is waar deze webshop is begonnen, alles wat je hier ziet is gemaakt met de software van dit bedrijf. Toen ik het idee kreeg om van mijn hobby een webshop te gaan beginnen ben ik op zoek gegaan naar een geschikte provider die mijn webshop kon hosten. Als je dan GOOGLE gebruikt krijg je zoals gewoonlijk een hele lijst met hits en als je al deze hits klikt kom je tot de slotsom dat zij je allemaal gouden bergen beloven. Nu moet ik toegeven dat ik absoluut geen kaas had gegeten van programmeren laat staan van HTML

.

Ik moest dus op zoek naar de juiste provider en na een middagje vergelijken heb ik de keuze gemaakt voor JouwWeb, ik heb daar totaal geen spijt van gekregen, want zoals u zelf op deze website kunt ervaren, ik heb met de software van dit bedrijf deze fantastische webshop kunnen bouwen. De kracht van dit bedrijf zit hem niet alleen in de verschillende stijlen waaruit u kunt kiezen maar ook de snelheid waarmee de helpdesk je antwoord als je toch tegen problemen aanloopt waar je even niet uitkomt.

 

JouwWeb heeft verschillende soorten abonnementen "Gratis", "Pro"en "Business " dus als jij het gewoon wilt proberen kunt je dat hier gewoon gratis doen en als het bevalt kun je altijd je abonnement upgraden naar eigen behoefte.

 

Bent jij ook van plan om binnenkort een website te bouwen of een webshop te beginnen dan raad ik dit bedrijf ten zeerste aan. Volg deze link als je meer informatie wilt.

https://www.jouwweb.nl/

 

Ron,

Team Curieus Brocante