Thuisbasis » Partners » Finitica

"Meten is weten" Een bedrijf zonder boekhouding is gedoemd te mislukken niet alleen dat je administratie op orde moet zijn voor de belastingdienst maar ook is het van belang voor jezelf. Een goede administratie geeft inzicht in je bedrijf en hoe dat er op het moment voor staat maar ook om je te ondersteunen in toekomstige doelen en beslissingen. En om eerlijk te zijn de administratie is niet mijn ding.

Bovenstaande motieven waren voor mij de reden dat ik op zoek moest naar een administratiekantoor die ook aansluit op mijn persoonlijkheid., en ik hou van persoonlijk contact met de persoon die alles over je financiën weet. Want laten we eerlijk zijn, je financiën zijn toch erg persoonlijk.  

De reden dat ik voor Finitica Consulting van Jille Visser heb gekozen is dat ik graag mijn administratie bespreek met een en dezelfde persoon, maar de backup van een groot kantoor wil. En dat is nu precies wat ik vond bij Finitica Consulting.

Bent u ook op zoek naar een administratiekantoor met een persoonlijke touch maar de expertise van een groot kantoor in de omgeving van Drenthe dan raad ik u aan om op deze link te klikken Jille Visser.