Thuisbasis » Partners » Cijfermeester

"Meten is weten" Een bedrijf zonder boekhouding is gedoemd te mislukken niet alleen dat je administratie op orde moet zijn voor de belastingdienst maar ook voor is het van belang voor jezelf. Een goede administratie geeft je inzicht in je bedrijf en hoe dat er op het moment voor staat maar ook om je te ondersteunen in toekomstige doelen. En om eerlijk te zijn de administratie is niet mijn ding.

Bovenstaande motieven waren voor mij de reden dat ik op zoek moest naar een administratiekantoor die ook aansluit op mijn persoonlijkheid. CijferMeester is een franchise organisatie met 60 vestigingen door het hele land, maar ik heb maar 1 administratiekantoor nodig, en ik hou van persoonlijk contact met de persoon die alles over je financiën weet. Want laten we eerlijk zijn je financiën zijn toch erg persoonlijk.  

De reden dat ik voor cijfermeester heb gekozen is dat ik graag mijn administratie bespreek met een en dezelfde persoon, maar de backup van een groot kantoor wil. En dat is nu precies wat ik vond bij Jille Visser.

Bent u ook op zoek naar een administratiekantoor met een persoonlijke touch maar de expertise van een groot kantoor in de omgevingvan Drenthe dan raad ik u aan om op deze link te klikken CijferMeester Jille Visser