Thuisbasis » Herfst

Herfst

Herfstsfeer

Creatief met de herfst,

Niet iedereen heeft iets met de herfst maar ik vindt het een van de mooiste seizoenen. Elk seizoen heeft zijn charme, maar de herfst geeft je een moment om te reflecteren en om nog even van de afgelopen zomer te genieten die vol met leven en activiteiten was gevuld. De herfst is de tijd van herinneringen. 

De herfst is vol met kleur zeker als de zon zich nog even laat zien en zijn stralen over de boomtoppen laat glijden dan komt het rood, bruin  en geel volledig tot zijn recht. In het bos kom je verschillende paddenstoelen tegen en de dagen worden zichtbaar korter, pompoenen zijn weer volop te krijgen.

Dit gaf mij de inspiratie om ook een stukje van de herfst binnenskamers te halen, zoals u op de foto kunt zien heeft mijn creativiteit gezegevierd. Het hoekje van de kamer straalt gezelligheid en warmte uit, vooral 's avonds als het donker is en de lichtjes die ik er in heb gemaakt aan zijn. Ik zit dan op de bank met een drankje en geniet er met volle teugen van, zeker als ik mij voorstel hoe het zal zijn als het straks buiten wat guurder weer wordt en de stamppot weer onderdeel wordt van het menu.

Heeft u ook al zin in het nieuwe seizoen?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.